A M P R E N T A D E B I N E

MINUNI LA ÎNDEMÂNĂ !

Un documentar realizat de Amprenta de Bine în colaborare cu Viewer Media Agency


UCRAINA...RĂZBOI...2022...ROMÂNIA ESTE SOLIDARĂ ȘI VOLUNTARĂ!
Realitatea nu este pe social media, la televizor sau în zvonuri. Realitatea este în teren, printre refugiați, voluntari, ong-uri, autorități, chipuri obosite, disperate, pline de lacrimi, durere, neputință și imposibilitatea de a înțelege "DE CE?". Noi asta filmăm acum: realitatea din teren. Voi veți vedea...curând.

PARTICIPANȚI LA INTERVIURILE CARE VOR FACE PARTE DIN DOCUMENTAR:

Prefect al județului Constanța – Silviu Iulian Coșa, Viceprimar Constanța – Ionuț Rusu, Senator – Gheorghiță Mîndruță, Senator – Ailenei Evdochia, Părintele Constantin Necula, Ștefan Mandachi, Loredana Mușat, Protopop Maloș Ionel Constantin de la Centrul de copii din Rădăuți (locație unde s-a organizat punct logistic pentru ajutoare pentru refugiați), Carmen Chindris de la asociația Sus Inima din Sibiu, Reprezentanți ai Bisericii Adventiste de Ziua a-7-a din Solca, jud. Suceava.

 

Interviuri cu reprezentanți a mai multor asociații și ong -uri din România (ex.: ADRA, Maltez, Casa lui Patrocle, etc.), oameni care au sărit în ajutor din proprie inițiativă, fără a face parte din nicio structură, oameni de afaceri care au pus la dispoziție serviciile propriilor firme (ex. Tarsin).

 

Interviuri cu cetățeni ai Rep. Moldova (ex. Alexei Gutsaga) si președintele Asociația pentru Drepturile Omului Led XXI, doamna Diana Grosu.

 

Interviuri cu refugiați

 

Lista ramâne deschisă pentru încă o scurtă perioadă de timp.

 

Documentarul este realizat pe baza unei idei a Viewer Media Agency și realizat împreună cu Amprenta de Bine pe baza eforturilor celor două entități, donații și sponsorizări. Acesta va fi pus pe platforma asociației și va putea fi vizualizat pe baza donației. Scopul documentarului și fondurile strânse vor fi canalizate pe proiecte ale Amprenta de Bine și care îi are ca beneficiari direct pe refugiații din Ucraina.