A M P R E N T A D E B I N E

MINUNI LA ÎNDEMÂNĂ !

DONEAZĂ PRIN PAYPAL

REDISTRIBUIE 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Ești pensionar sau angajat? Poți redistribui prin formularul 230, 3.5% din impozitul pe venit pe anul trecut până la 25 mai 2023.
Urmează pașii de la https://formular230.ro/amprenta-de-bine sau descarcă-l de la butonul de mai jos, completează-l, semnează-l, scanează-l cu scanerul normal nu cu aplicația de mobil și trimite-l pe e-mail la noi: office@amprentadebine.ro sau prin poștă cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții, fie îl trimiți prin poștă sau curier la adresa noastră și ne ocupăm noi de depunerea lui: Ștefăneștii de Jos, Str. Libertății, nr. 3, bl.i7b, ap. 001. Dacă dorești să iei legatura cu noi pentru colectarea formularului sau alte informații, o poți face la: +40 766 705 345 Email: office@amprentadebine.ro

DONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Ai o firmă și dorești să te implici în faptele noastre bune? Ai posibilitatea să donezi din impozitul tău pe profit pentru susținerea activității și proiectelor asociației noastre. Completează Contractul de sponsorizare, semnează-l și trimite-l la office@amprentadebine.ro. Cu voia ta, te vom trece la Parteneri, vom face link activ către site-ul tău și te vom menționa în comunicările noastre.

SUSȚINE-NE ACTIVITATEA

Credem cu tărie că educația timpurie a copiilor și educația continuă a adulților este cheia spre bunăstare.
Un ajutor cât de mic este binevenit pentru a ne construi proiectele și a ne susține activitatea de zi cu zi.
CONT BANCAR: ASOCIATIA AMPRENTA DE BINE, RO10 BTRL RONC RT06 3773 4901, SWIFT: BTRLRO22
Specificați cuvântul Donație